Tahtomattani tuli taukoa blogin pidossa.. Olen ollut kipeänä viime keskiviikosta asti, eilen vasta menin kouluun. Keskiviikko oli kamala päivä, menin lääkäriin ja vastaanotolla oli nainen, joka ei ymmärtänyt mistään mitään. lopulta kun tapasin lääkärin, se oli positiivinen yllätys, teki testit ja määräsi antibiootin ja antoi lääkkeet vielä mukaan ettei tarvinnut ostaa! Siitä sitten kotiin ja äiti tuli illalla hakemaan porukoille kun en ollut koulukuntoinen. Illalla käytiin kaupassa ostamassa jogurttia ja mehukeittoa koska kurkku oli niin kipeä etten voinut niellä kiinteää ruokaa. Iskä oli myös ostanut mulle Hello Kitty-joulukalenterin<3 Oli kyllä mukava olla perheen kesken kotona pitkästä aikaa, vaikka olinkin kipeä! On kyllä ollut koti-ikävää havaittavissa.

Maanantaina sitten BodyMind ja PNPS (Terapia). En enää saanut puhuttua asioistani ja taas vakuutin kaiken olevan hyvin. Viikonloppuna myös puhuin pitkästä aikaa poikaystävän kanssa syömisistä kun hän kyseli. Se oli suoraan sanottuna tosi outoa! Koulussa oon jääny jonkinverran jälkeen, kun olin kolme päivää pois. Ens viikolla on koeviikko ja jännittää, eka koeviikko ikinä! Yritän panostaa nyt kunnolla, oon päättänyt että huono lukiotodistus on pahempi kun ei lukiota ollenkaan! Tänään pitää kirjoittaa ruotsiksi esitelmä (APUA, MILLÄ V*TUN RUOTSIN TAIDOILLA??) ja lukea sanakokeisiin.

Remontti edistyy hitaasti, mutta varmasti! Iskä oli eilen tekemässä sitä mun kanssa (tai iskä sitä pääosin tekee, mä vaan häslään ja sekotan asioita ;D) Toivottavasti saadaan kämppä kuntoon jouluun mennessä, voisin sisustaa jouluseksi ja tehdä piparkakkutalon ja ottaa vaikkapa muutaman kuvan ja lisätä tänne. Joulufiilis vieläkin ihan mahdoton, se vaan lähenee kokoajan ja vielä on niin paljon asioita tekemättä ennen sitä! Esimerkiksi, kaikki lahjat on ostamatta, mutta tällä viikolla pitäisi tulla rahaa, joten voin käydä ensin ostamassa murulle synttärilahjan ja sitten hankkia joululahjat niille kenelle ostan, eli vanhemmille, siskolle ja sen perheelle (pakko ostaa:/), poikaystävälle ja hänen vanhemmille, isovanhemmille ja yhdelle kaverille.

Ite en tiä mitä toivoisin joululahjaksi. Meikkejä ainakin tarvitsisin, kun enää en varastele. Lisäks joku pieni lahjakortti johonkin vaatekauppaan voisi olla kiva.

Ankea syksyinen sadekeli ei oikein innosta lähtemään pihalle, joten taidan alkaa tekemään läksyjä ja valmistautumaan kokeisiin, jotta jää viikonloppuna aikaa muuhunkin!